In de actualiteit

El Salvador

Het nieuws dat Johan Cruijff niet meer onder ons is slaat in als een bom en ondanks dat we het normaal gesproken liever niet over het spelletje zelf hebben is het onmogelijk om geen eerbetoon te brengen aan de beste voetballer die Nederland ooit heeft gehad. ‘El Salvador’ heeft er persoonlijk voor gezorgd dat het Nederlandse voetbal overal ter wereld geroemd wordt en het is eeuwig zonde dat deze grootheid ons ontvallen is. Johan, je was en zal altijd de beste allertijden zijn en wij maken hier bij In de Hekken nog één keer een hele diepe buiging voor je!

Copyright-ProShots-294349

Copyright-ProShots-52548

Copyright-ProShots-294356

Copyright-ProShots-1028716

[foto’s via Pro Shots / Action Images]

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax

  In de actualiteit

  Klassieker blijft zonder uitsupporters

  In de actualiteit

  Rellen Ajax - Feyenoord O19: 10 jaar terug in normalisatie

  In de actualiteit

  Blinde paniek in Nederland: Feyenoord supporters in Amsterdam