In de actualiteit

El Otro Futbol

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Ik liep dit filmpje vanmorgen tegen het lijf via een tweet van columnist en Hard Gras Prijs winnaar Sjoerd Mossou. Een prachtige trailer van de film El Otro Fútbol van de Argentijnse regisseur Federico Peretti. De film zal in maart in première gaan en zal ongetwijfeld een hoop liefhebbers van de wereld rond het veld tot tranen gaan roeren; check die trailer maar! En ja, onze vrienden van Football Culture hebben er ook al iets over geschreven, maar er zit zo’n prachtig stukje In de Hekken in, dat wij ‘m met alle liefde nogmaals laten zien.

El otro fútbol van Federico Peretti op Vimeo.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Gogme United
Over de schrijver

Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  In de Hekken Travel: Voor supporters, door supporters!

  In de videotheekVerenigd Koninkrijk

  Football Culture in Engeland

  In de Boeken

  Kamp Cruijff en andere verhalen

  In de actualiteit

  Harry NAC