In de fotoreportages

El Degano

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Club Olimpia Asunción werd in 1902 opgericht door de Nederlander Willem Paats en is ondanks een aantal magere jaren de grootste club van Paraguay. Met maar liefst 38 landstitels en 3 overwinningen in de Copa Libertadores is El Degano (De Oude)  nog steeds een van de grootste ploegen in Zuid-Amerika. Grote ploegen spelen grote wedstrijden en in Asunción is dat er eigenlijk maar één: de Super Clasico tegen Cerro Porteño. Hoe het er bij die wedstrijden aan toe gaat?

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Jong geleerd is oud gedaan

  In de videotheek

  Lang leve Zuid-Amerika

  In de videotheek

  Copa Sudamericana: Cerro Porteno!

  In de videotheek

  Paraguayaanse taferelen