In de actualiteit

Eintracht Frankfurt laat zich de mond niet snoeren

Een paar dagen geleden schreven wij hier op de site al over de schandalige behandeling Nadat een zoektocht naar pyro was mislukt, besloot de politie maar om een kritisch spandoek richting hoge pief Peter Beuth te verwijderen.

Leugenaar

Maar zo makkelijk krijg je de supporters van SGE niet klein! Tijdens de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim zaterdagmiddag hing de gehele Nordwestkurve namelijk vol met spandoeken richting Peter Beuth. De beste man wordt onder meer een hobbit, een leugenaar en een zak zonder inhoud genoemd. Het is duidelijk. De Duitse voetbalsupporters laten zich niet kleineren door arrogante politici die even makkelijk willen scoren bij het grote publiek! En wij wensen de politie veel succes met het verwijderen van tientallen spandoeken verdeeld over heel het stadion. Of nouja, dat durfden ze natuurlijk niet aan…

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: de falende politie

  In de actualiteit

  Voetbalsupporters, het meest egoïstische volk...

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Politie Maastricht: Schaam je kapot!

  In de actualiteitVriendschapsbanden

  Atalanta Bergamo en Eintracht Frankfurt. Van gelijkgestemden naar hechte vrienden.