Against Modern FootballIn de actualiteit

Eerste Divisie: Vrijdagavond 20:00

Vrijdagavond 20:00 wordt weer de vaste speeldag- en tijd in de Eerste Divisie. De live-uitzendingen van Eredivisie Live zorgden de afgelopen jaren voor onzalige aanvangstijden van 18:45 of 20:45 op vrijdag- en zelfs maandagavond.

Vanwege de aversie van clubs en supporters tegen deze onhandige of zelfs onmogelijke tijden, heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden gewoon weer om 20:00 te laten beginnen. Wel blijft er elk weekend één wedstrijd op maandag gespeeld worden omwille van Eredivisie Live, maar ook deze begint dus gewoon om acht uur. Een eerste, bescheiden doch belangrijke overwinning voor de supporters op dit front, die niet in de laatste plaats tot stand is gekomen door de inzet van de beweging Tegen het moderne voetbal.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Het dilemma van Wimbledon. Club van supporters of toch de investeerders?

  ColumnsIn de actualiteit

  KNVB en Co: supporters nog altijd de dupe

  In de actualiteit

  Racisme in het voetbal: een maatschappelijk probleem

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!