ActueelAgainst Modern Football

Eerste Divisie: Vrijdagavond 20:00

Vrijdagavond 20:00 wordt weer de vaste speeldag- en tijd in de Eerste Divisie. De live-uitzendingen van Eredivisie Live zorgden de afgelopen jaren voor onzalige aanvangstijden van 18:45 of 20:45 op vrijdag- en zelfs maandagavond.

Vanwege de aversie van clubs en supporters tegen deze onhandige of zelfs onmogelijke tijden, heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden gewoon weer om 20:00 te laten beginnen. Wel blijft er elk weekend één wedstrijd op maandag gespeeld worden omwille van Eredivisie Live, maar ook deze begint dus gewoon om acht uur. Een eerste, bescheiden doch belangrijke overwinning voor de supporters op dit front, die niet in de laatste plaats tot stand is gekomen door de inzet van de beweging Tegen het moderne voetbal.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %