Against Modern FootballIn de actualiteit

Eerste Divisie: Vrijdagavond 20:00

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vrijdagavond 20:00 wordt weer de vaste speeldag- en tijd in de Eerste Divisie. De live-uitzendingen van Eredivisie Live zorgden de afgelopen jaren voor onzalige aanvangstijden van 18:45 of 20:45 op vrijdag- en zelfs maandagavond.

Vanwege de aversie van clubs en supporters tegen deze onhandige of zelfs onmogelijke tijden, heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden gewoon weer om 20:00 te laten beginnen. Wel blijft er elk weekend één wedstrijd op maandag gespeeld worden omwille van Eredivisie Live, maar ook deze begint dus gewoon om acht uur. Een eerste, bescheiden doch belangrijke overwinning voor de supporters op dit front, die niet in de laatste plaats tot stand is gekomen door de inzet van de beweging Tegen het moderne voetbal.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  In de actualiteit

  Veel KKD clubs zijn nooit live op FOX

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Angst na promotie FC Den Haag in 1989