In de actualiteitIn de fotoreportages

Een zetje in de rug

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Sunderland supporter Ross Miller (in Engeland doen ze aan het namen and shamen van boefjes) was afgelopen zondag zo blij met de gelijkmaker van zijn club dat hij in de euforie het veld oprende en Newcastle keeper Steve Harper een zetje gaf. Nu moet je dat natuurlijk niet doen en natuurlijk moet je dan sorry zeggen, maar als we heel eerlijk zijn moeten we waarschijnlijk allemaal bekennen dat we dit allemaal wel eens hebben overwogen.

Het is wel opvallend trouwens dat dit allemaal zo maar kan in het land waar ze de voetbalwet hebben uitgevonden. Blij dat wij er nu ook eentje hebben, dat werkt dus echt!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Newcastle United en Saudi-Arabië: een nieuw dieptepunt

  In de actualiteitVerenigd Koninkrijk

  Bizarre beelden uit Engeland: 85.000 supporters bij Checkatrade Trophy finale

  In de actualiteit

  Steward duwt supporter; supporter gearresteerd

  In de actualiteit

  Sunderland is nog lang niet begraven