In de fotoreportages

Een smeekbede aan Roman

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Ik ga niet verder. Ik voel me leeg, heb niet het gevoel dat ik deze club nog verder kan helpen. Ik houd ontzettend veel van Boca Juniors en heb altijd alles gedaan voor deze club. In dit geval is voor de club het beste dat ik vertrek

Met deze woorden liet Boca Juniors clubicoon Juan Roman Riquelme een bom vallen in Buenos Aires. Riquelme is na Diego Maradona misschien wel de grootste speler ooit bij de club en zijn aangekondigde afscheid viel La Doce zwaar. Zo zwaar zelfs dat ze er alles aan doen om hem over te halen om toch te blijven.

Deze schitterende foto’s zijn afkomstig van Fotos CABJ op Facebook (klik meteen even op de vind ik leuk!).

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Zuid-Amerika

  Carlitos en El Diego vieren feest met Boca Juniors

  In de actualiteit

  November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Rondje langs de velden (week 45)

  In de videotheek

  'The Most Batshit Mental Friendly Ever'