Fotoreportages

Een smeekbede aan Roman

Ik ga niet verder. Ik voel me leeg, heb niet het gevoel dat ik deze club nog verder kan helpen. Ik houd ontzettend veel van Boca Juniors en heb altijd alles gedaan voor deze club. In dit geval is voor de club het beste dat ik vertrek

Met deze woorden liet Boca Juniors clubicoon Juan Roman Riquelme een bom vallen in Buenos Aires. Riquelme is na Diego Maradona misschien wel de grootste speler ooit bij de club en zijn aangekondigde afscheid viel La Doce zwaar. Zo zwaar zelfs dat ze er alles aan doen om hem over te halen om toch te blijven.

Deze schitterende foto’s zijn afkomstig van Fotos CABJ op Facebook (klik meteen even op de vind ik leuk!).

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %