In de actualiteit

Een lot uit de loterij

reclaim front

Stadions met sponsornamen. Daar hebben we het bij In de Hekken niet zo op. Daarom juichen we het initiatief ‘Reclaim the Name’ van harte toe. Een aantal jaar geleden werd de naam van het Eintracht Frankfurt-stadion verkocht. Het onderkomen dat sinds de opening in 1925 bekendstaat als het Waldstadion, werd in 2005 omgedoopt als onderdeel van een sponsordeal. Volgend jaar loopt het sponsorcontract af en hopen de supporters het stadion weer zijn oorspronkelijke naam te kunnen geven. En daar is geld voor nodig. Veel geld.

Om dat bij elkaar te krijgen, hopen de supporters –letterlijk- op een gunstige speling van het lot. De initiatiefnemers hebben een oproep gedaan aan alle supporters om Lotto-formulieren te kopen zodat de kans op de hoofdprijs bij de trekking op zaterdag 13 september flink toeneemt.

De Eintracht-supporters weten dat de kans op de jackpot klein is (zo heb je met één lot een kans van 1 op 140 miljoen). Ze hopen dan ook dat met deze actie de discussie in Duitsland over de verkoop van stadionnamen actueel blijft. Daarmee lijken de supporters nu al een lot uit de loterij te trekken.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Over de schrijver

Stadiongebod schrijft op zijn eigen site over wat is geweest, nog komt maar vooral altijd blijft en gaat dat vanaf nu ook doen voor In de Hekken.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Voetbalsupporters, het meest egoïstische volk...

  In de actualiteitVriendschapsbanden

  Atalanta Bergamo en Eintracht Frankfurt. Van gelijkgestemden naar hechte vrienden.

  In de fotoreportages

  Europa League is on fire!

  In de actualiteit

  Eintracht Frankfurt laat zich de mond niet snoeren