In de actualiteit

Een lost ground in Rotterdam: RVV Kocatepe

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Nederland staat nu niet bekend als voetballand met vele lost grounds, zeker in de grote steden niet. In Rotterdam behandelden we eerder al de oude tribune van Neptunus. Voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – AZ besloot ik eindelijk eens langs de voormalige ground van Rotterdamse VoetbalVereniging Kocatepe te gaan. 

Uiteraard zit er een groot slot op de ingang van het sportpark. De gemeente Rotterdam besloot de Turks-Nederlandse voetbalvereniging per september van het sportpark af te zetten vanwege een grote betalingsachterstand. Kocatepe ging nog in beroep maar de rechter gaf de gemeente gelijk. Dit betekende het einde van de club. Voor het voetballandschap hoop ik dat het sportpark een opvolger krijgt, want met een geweldige Elascon tribune zal het eeuwig zonde zijn als dit pareltje verloren zal gaan. Verder staan er nog twee tribunes aan de korte zijde met houten bankjes. De tribunes zijn overwoekerd met bladeren en takken. Achter de Elascon tribune zie je regelmatig de Rotterdamse Metro voorbij rijden.

Foto’s

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Liefhebber van de supporterscultuur, regelmatig te vinden met camera op de tribunes in binnen- en buitenland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteitPolenVergane Glorie

  Vergane Glorie: Stadion na Krzemionkach

  SloveniëVergane Glorie

  Vergane Glorie: Stadion Bežigrad

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: AGOVV Apeldoorn, Veluws Trots