Een jaarboek (maar dan anders)

Jaarboeken van clubs zijn over het algemeen vreselijk omdat ze de waarheid nooit vertellen. In een jaarboek lees je niets over de dingen die er achter de schermen allemaal gebeuren, een jaarboek wordt vaak slecht geschreven en nog erger, voor publicatie helemaal doodgecensureerd door de communicatieafdeling van een club.

Dat het ook anders kan bewijzen de Feyenoorders die het alternatieve jaarboek voor het afgelopen seizoen hebben geschreven, in ‘I’M FEYENOORD TILL I DIE’ bieden de makers een exclusief kijkje aan in de keuken van Feyenoord en gaan ze tevens diep in op alle dingen die er bij de club en vooral onder de supporters hebben gespeeld afgelopen jaar. Ongezouten, eerlijk en soms keihard, maar wel altijd uit liefde voor hun club.

Het feit dat dit boek door en voor supporters is geschreven is voor ons genoeg om dit promotiepraatje te rechtvaardigen. Laat het boek (dat hier te krijgen is) een voorbeeld zijn voor allen en schrijf op wat je meemaakt bij je club. Reken maar dat je aan het einde van het jaar zo een boekwerk vol hebt!

Ook leuk om te lezen