Schrijver Gert Hage heeft een goed idee voor een boek en hij kan nog een heel klein beetje hulp gebruiken. Gert is van plan om Napels in kaart te brengen door een seizoen lang op te trekken met de harde kern van SSC Napoli. Zij zullen zijn ogen en oren in de stad vormen en wij zijn ervan overtuigd dat dit een prachtig boek moet opleveren.

Om dit alles van de grond te krijgen is Gert druk bezig met crowdfunding en aangezien hij inmiddels 94% van zijn doel heeft gehaald heeft hij nog maar een heel klein zetje nodig. Doneer je 25 euro dan gun je Gert de tijd van zijn leven en krijg je er ook nog een gesigneerd exemplaar voor terug. Kleine moeite toch?

Lees meer over zijn project op Nieuwspost!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.