In de actualiteit

Een epische boekenwinkel

Engeland is het heilige voetballand voor velen en dat zie je zelfs terug in de Engelse boekwinkels. In de Hekken volger Derk was in Newcastle en kwam deze hele fijne stelling tegen.

Dit is meteen een hint richting de Nederlandse boekenboeren. We zijn het zat om alleen het oeuvre van Mart Smeets en alle Hard Grassen tegen te komen als we op zoek zijn naar een goed boek.

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.