Voetbal in België

Echte liefde op Valentijnsdag: KSK Beveren – FC United of Manchester

Hoe we er thuis ook in zitten, voetbal en alles er omheen (en vooral dat laatste) blijft voor iedere voetbalsupporter de ware liefde! Zo denken ze er bij KSK Beveren ook over. De club organiseert een romantisch voetbalpotje tegen FC United of Manchester op 14 februari aanstaande en iedereen is van harte welkom!

Fenix Trophy

Fenix Trophy 2023

KSK Beveren debuteert deze jaargang in de Fenix Trophy, een international toernooi onder het motto: “Making Friends, not Millionaires” waaraan naast Beveren en FC United of Manchester ook clubs uit o.a. Milaan, Praag en Amsterdam (AFC DWS) meedoen. Het toernooi is gemaakt voor de echte liefhebber van de people’s game die terug (of opnieuw) verlangen naar voetbal zoals het ooit was.

Deelname KSK Beveren

KSK Beveren maakt dus aanstaande dinsdag haar debuut in deze prachtige competitie en deze traditieclub die al veel beschreven is op onze site, is bezig met een straffe comeback in het Belgische voetbal waar het sinds kort weer acteert onder het historische stamnummer 2300. De club draait meer in de top van de eerste provinciale Oost-Vlaanderen en klopt het weer op de deur van het nationale voetbal.

FC United of Manchester

KSK Beveren werd als Belgische vertegenwoordiger ingedeeld in een groep met Cuenca-Mestallistes uit Valencia en FC United of Manchester, de titelverdediger die vorig seizoen de eerste editie van de Fenix Trophy wist te winnen en die een grote inspiratie is geweest voor Beveren.

Wees welkom

KSK Beveren

De club laat weten dat iedereen van harte welkom is in het Freethielstadion aanstaande dinsdag. De wedstrijd zelf begint om 20 uur en je kunt zelfs nog een Engelse “lunch” meepakken vanaf 18 uur (moet je wel even bestellen van te voren). Als je dus nog geen plannen hebt of hieronder uit kunt komen, dan kan het wel eens een mooi avondje worden…

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %