Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de geschiedenisboeken

Echte hekken!

Als je in de jaren ’80 en ’90 niet in uitvakken hebt gestaan is het bijna niet voor te stellen hoe echte hekken er uitzagen (en waarom wij In de Hekken heten). Gelukkig zijn er fotografen zoals Marco Magielse die ons weer terugbrengen naar de tijden dat je nog echt kon hangen. In je enthousiasme moest je wel rekening houden met de nodige kleerscheuren (en ballen, auw), het prikkeldraad gaf niet altijd mee. Onderstaande foto is gemaakt bij de nacompetitiewedstrijd tussen De Graafschap en NAC in 1993 op De (oude) Vijverberg.

B6LGgI2CIAA5hJc.jpg large

(Marco Magielse is uiteraard te bezoeken op zijn fijne website en Twitter)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  In de actualiteit

  Petje af voor de ware helden

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Graafschapsupporters gaan niet naar Eindhoven