In de actualiteit

Echt staan in Eindhoven

Copyright-ProShots-993455

Staan doen ze al jaren achter het doel (en om de hoek) bij PSV, maar nu krijgen ze eindelijk ook officieel een staantribune. PSV meldt vandaag op de website dat de eerste ring van de oosttribune en tweehonderd stoelen op vak T een staan-zit-constructie krijgen (Duitse model?). De investering die uiteindelijk slechts 500.000 euro (!) bedraagt komt uit het potje van Champions League-inkomsten. Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands is de realisatie een bedankje voor de geweldige steun tijdens de wedstrijden in de Champions League.

De plannen zijn uiteraard een initiatief geweest van de supporters zelf, maar het is mooi om te zien dat steeds meer clubs echt gaan luisteren naar die supporters die er in goede en slechte tijden staan voor hun club. Wij hopen dat er nog veel staantribunes (en het liefst hekken!) mogen volgen!

[foto via Pro Shots / Kay Int Veen]

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper

  In de actualiteit

  Apollon Limassol: Laatste horde voor groepsfase Europa League voor PSV.

  In het uitvak

  Uitstekende Europese awayday voor PSV in Basel

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: PSV