Groundhopping

Dynamo Dresden op bezoek in Stuttgart

Dynamo Dresden is een ‘naam’ in de fan scene in Duitsland. Thuiswedstrijden van de Oost-Duitse club zijn, op zijn zachtst gezegd, intimiderend voor de tegenstander. Uitwedstrijden worden door de aanhang fanatiek bezocht. Zo ook gisterenavond in Stuttgart, waar Dynamo Dresden haar uitwedstrijd speelde. Dit keer reisden 2.000 Dynamo fans af om hun helden te zien. 500 kilometer enkele reis voor een potje voetbal.

Het laat het fanatisme van de fans overduidelijk zien. Met hun gezang, gespring en fanatisme zijn de fans een lust voor het oog. Dat er tussendoor wat aan Pyro Technik werd gedaan en Dynamo de drie punten pakte, maakte het bezoek alleen maar nog indrukwekkender. Na de wedstrijd werd het publiek dan ook bedankt voor hun steun. En weet je dat het best wel vet is om voor het uitvak te mogen staan? Check de video en de foto´s hieronder:

Foto’s Stuttgarter Kickers – Dynamo Dresden

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %