Groundhopping

Dynamo Dresden op bezoek in Stuttgart

Dynamo Dresden is een ‘naam’ in de fan scene in Duitsland. Thuiswedstrijden van de Oost-Duitse club zijn, op zijn zachtst gezegd, intimiderend voor de tegenstander. Uitwedstrijden worden door de aanhang fanatiek bezocht. Zo ook gisterenavond in Stuttgart, waar Dynamo Dresden haar uitwedstrijd speelde. Dit keer reisden 2.000 Dynamo fans af om hun helden te zien. 500 kilometer enkele reis voor een potje voetbal.

Het laat het fanatisme van de fans overduidelijk zien. Met hun gezang, gespring en fanatisme zijn de fans een lust voor het oog. Dat er tussendoor wat aan Pyro Technik werd gedaan en Dynamo de drie punten pakte, maakte het bezoek alleen maar nog indrukwekkender. Na de wedstrijd werd het publiek dan ook bedankt voor hun steun. En weet je dat het best wel vet is om voor het uitvak te mogen staan? Check de video en de foto´s hieronder:

Foto’s Stuttgarter Kickers – Dynamo Dresden

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  Slovan Bratislava na chaotische jaren weer terug in Europa!

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Altona 93: voetbal een hinderlijke onderbreking

  Derby DaysIn de actualiteitIn de Boeken

  In de Boeken: Derby Days

  GroundhoppingIn de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Ultras Alemannia Aachen op bezoek bij dorpsclub Straelen