Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Derby Days

Dynamo Dresden: Grootste doek in Europa

Gisteren stond er een prachtig affiche in de Duitse 3. Bundesliga op het programma: Dynamo Dresden vs 1. FC Magdenburg. De wedstrijden tussen beide clubs zijn beladen en het was voor het eerst in zeven jaar dat dit Traditionsduell gespeeld werd. Geen wonder dat het duel al wekenlang uitverkocht was en als je Dynamo Dresden een beetje kent, dan pakken ze bij wedstrijden nog goed en groots uit. En hoe… In deze wedstrijd ontrolden de fans over vier tribunes een aaneengesloten spandoek. Dynamo TV maakte daar een prachtige impressie van.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  GroundhoppingIn de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Ultras Alemannia Aachen op bezoek bij dorpsclub Straelen

  In de actualiteit

  No Pyro No Party: HSV - Dynamo Dresden

  Groundhopping

  Heimwee naar Grotenburg