In de actualiteit

Dynamo Dresden: 32.000 ‘spooktickets’

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De Duitse voetbalbond bestrafte Dynamo Dresden met een thuisduel zonder publiek en een boete van 100.000 euro, nadat tijdens een bekerwedstrijd vorig jaar tegen Dortmund ongeregeldheden uitbraken. De wedstrijd zonder publiek – tegen Ingolstadt – had afgelopen weekeinde plaats. Om het team toch te steunen, verzamelden de Dynamo-ultras zich alsnog massaal buiten het stadion. In samenspraak met de club besloten de ultras zogenoemde spooktickets voor vijf euro te verkopen. Voor de aftrap van de wedstrijd verkochten ze liefst 32.000 tickets. Hiermee is Dynamo Dresden de eerste club in de geschiedenis waarbij een leeg stadion ‘uitverkocht’ was.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn gesprek met

  In gesprek met: Sylvano Comvalius

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  In de actualiteit

  No Pyro No Party: HSV - Dynamo Dresden