Against Modern Football

Duur doekje

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Gisteren werd bekend dat de UEFA Ajax een boete heeft opgelegd van 10.000 euro voor het doek dat de jongens van 410 lieten zien bij de wedstrijd tegen Manchester City. Via AjaxLife lazen we we dat het spandoek als ongepast en uitlokkend werd beschouwd door de poppenkastpoppen in Zurich. Dat diezelfde supporters de collega’s van Manchester City een hart onder de riem staken met een ander doek over de belachelijke kaartprijzen was de UEFA niet opgevallen. De boete is helemaal vreemd omdat de UEFA het met haar ‘Financial Fair Play’ eigenlijk gewoon eens is met die supporters die hun bek open durven te trekken. Een beloning was in dit geval dus beter op zijn plaats geweest.

against-modern-football

P.S. FUCK UEFA!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei