Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Door de hekken bij Gremio

Bij doelpunten van Gremio is het gebruikelijk dat de supporters massaal naar beneden stormen voor hun wereldberoemde ‘Avalanche’ en dat ging in het oude stadion eigenlijk altijd wel goed, maar het nieuwe stadion blijkt minder goed bestand tegen de kracht van het Gremio-publiek. Nadat spits Elano de 1-0 binnenschoot in de wedstrijd tegen LDU Quito in de Copa Libertadores doken de supporters zo massaal en hard naar beneden dat de hekken het begaven. Wonderwel viel het nog mee met de schade, slechts acht personen moesten met verwondingen naar het ziekenhuis.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  Totale chaos bij San Lorenzo!

  In de videotheek

  Waanzinnige sfeer bij River Plate

  In de actualiteit

  River moest ook wel winnen...

  In de videotheek

  Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: San Lorenzo!