In de actualiteit

Doet eens afblijven!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Bij FC Twente – Wisla Kraków (ja, inmiddels twee weken geleden) vond een klassieker onder supporters plaats. Een sponsor was niet blij met een spandoek en onhandig gedoe vanuit de club zorgde voor wat commotie op de tribune. In Vak-P hadden de jongens een spandoek (kleinere doek links op de eerste foto) over een reclamebord gehangen en daar waren ze bij de club niet blij mee. Ondanks dat we altijd aan de kant van de supporters staan valt daar ook wel wat voor te zeggen, de sponsor in kwestie zal ongetwijfeld een flink bedrag neertellen om daar op een bord te staan en dat geld kan elke club natuurlijk goed gebruiken. Waar de club in dit geval de fout in gaat is de manier waarop men het doek weg wilde halen. De ordehandhavers in dienst van clubs zijn communicatief vaak niet de sterkste en dat bleek in dit geval ook weer. In plaats van het netjes vragen ging men meteen over tot een wedstrijdje ‘touw’ trekken met Vak-P en dat moet je niet willen als club.

We danken Kai voor de tip en het uitstekende FC Twente.nu voor de foto’s!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    Support vanuit het buitenland

    Support vanuit het buitenland #10: Wayne uit Edinburgh

    In de fotoreportages

    Fotoreportage: Rood is onze Veste

    In de actualiteit

    Rood is onze Veste: Supporters FC Twente schilderen stadion 'Twente rood'

    In de actualiteit

    35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?