Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Do not try this at home

Wij romantiseren het hekkenhangen natuurlijk elke dag, maar wij hebben in de laatste anderhalf jaar nagelaten om jullie te wijzen op de gevaren van dit mooie fenomeen (juridisch indekken noemen we dat ;-)). Een goed hek is per definitie scherp, zo ondervonden ook Joris en Jurgen. Joris dook de hekken van het uitvak van Dordrecht in terwijl Jurgen deed dit in Veendam.

Uiteindelijk is niet te voorkomen natuurlijk, even logisch nadenken doe je gewoon niet als je op de tribunes staat. En laten we eerlijk zijn, een litteken als souvenir van deze mooie bezigheid kan je later met trots aan je (klein)kinderen laten zien. Ga er dus gewoon lekker mee door totdat ze alle hekken hebben vervangen door vissenkommen, kan je in ieder geval zeggen dat je het nog hebt gedaan!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Sheffield FC 'de oudste'

  In de actualiteit

  Deze supportersgroepen maken geen gebruik van compensatie

  Het seizoen van

  Het seizoen 19-20 van: Fortuna Sittard

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?