Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Dit was het weekend

Dit was het weekend

In ‘dit was het weekend’ blikken we terug op het afgelopen voetbalweekend. We nemen je mee langs de velden en laten je de mooiste sfeeracties en pyro zien. Van onze eigen lage landen tot de meest bijzondere plaatsen op deze aardbodem. 

Afgelopen weekend werd er dan ein-de-lijk weer gevoetbald. Echt bijzonder was dat niet. Het meest spannende dat we mochten meemaken was een rel in Zuid-Korea om een aantal sekspoppen op de tribune.

Borussia Dortmund-FC Schalke 04 (4-0)

In Duitsland werd er afgelopen weekend voor het eerst sinds een lange tijd weer gevoetbald. De grootste staantribune van Europa bleef leeg tijdens deze ”derby”, die bij lege tribunes niets meer is dan een veredelde oefenwedstrijd. Over de uitslag kun je lang napraten, maar die boeit eigenlijk niemand.

Dat beschrijft het afgelopen voetbalweekend in Duitsland dan ook eigenlijk wel in zijn algemeen.

Op de Faraoer Eilanden werd afgelopen weekend ook gevoetbald. Daar werd de tweede speelronde van de competitie gespeeld.

IF Fuglafjordur – HB Torshavn (1-3)

De uitploeg boekte een overtuigende overwinning. Een paar honderd supporters waren getuige van de tweede overwinning van HB Torshavn.

TB Tvoroyri – Klasvik (1-2)

Bij deze wedstrijden waren een stuk minder supporters aanwezig. Gezien de omgeving zou die rust wel eens goed kunnen zijn bevallen.

Vikingur – Skala Itrottarfelag (5-2)

Een handjevol mensen zag een heerlijke wedstrijd die pas in de laatste tien minuten werd beslist. Foto’s gemaakt door Jogvan.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Boy de Haan
Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing

  DuitslandGroundhoppingIn de actualiteit

  Union Berlin, Unsere Liebe!

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Altona 93: voetbal een hinderlijke onderbreking