Actueel

Dit was het weekend: Leeds is terug

In ‘dit was het weekend’ blikken we terug op het afgelopen voetbalweekend. We nemen je mee langs de velden en laten je de mooiste sfeeracties en pyro zien. Van onze eigen lage landen tot de meest bijzondere plaatsen op deze aardbodem.  

Leeds United is terug in de Premier League

Leeds United promoveert naar de Premier League. Na het verlies van West Bromwich Albion kan het niet meer misgaan voor The Whites. Zo vaak waren ze al dichtbij en zo vaak werd het toch nog weggeven. Maar ditmaal niet. Voor het eerst sinds 2004 mag Leeds zich opmaken voor Premier League voetbal. Als er toch een groep supporters was die je het had gegund dit succes mét publiek mee te maken is het wel Leeds United. Ondanks de corona-maatregelen brak er alsnog een spontaan volksfeest uit in de stad. Wij hebben dus ook de beste beelden voor jullie verzameld. Met supporters in de tuin van Marcelo Bielsa, een mensenmassa bij Elland Road, een compleet dronken Mateusz Klich en nog veel meer. Leeds are going up!

https://twitter.com/secondtierpod/status/1284212152941842432

Spartak Trnava-MFK Ruzomberok (0-2)

Pyro, pyro, pyro! De supporters van Spartak Trnava zetten de tribune afgelopen vrijdag in vuur en vlam. Wat ons betreft had de wedstrijd ook bij Ruzomberok mogen worden gespeeld. MFK Ružomberok ligt in een paradijsachtig gebied. Als klap op de vuurpijl ligt er op een steenworp afstand een historisch, kleurrijk dorpje dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Klik op de link, kijk, en geniet!

100 jaar sc Heerenveen

Hoewel de club vandaag haar honderdste verjaardag viert, waren een aantal supporters gisteren al bij het Abe Lenstra Stadion aanwezig voor een ‘Pre-Party’. Onder luid gezang werd het terrein rondom het stadion op zaterdagavond door de nodige fakkels verlicht. 24 uur later barstte het echte feest los. Honderden supporters verzamelden zich om samen het jubileum vieren. Dit resulteerde in een aantal mooie beelden.

https://twitter.com/JortHogendorp/status/1284616486510886913

Boy de Haan
Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.

Reageren is niet mogelijk.

0 %