Dit was het weekend

Dit was het weekend

In de Hekken Shop

In ‘dit was het weekend’ blikken we terug op het afgelopen voetbalweekend. We nemen je mee langs de velden en laten je de mooiste sfeeracties en pyro zien. Van onze eigen lage landen tot de meest bijzondere plaatsen op deze aardbodem. 

Het voetbalweekend was vandaag onderwerp van gesprek. Supporters van Feyenoord zouden het verbod op zingen en schreeuwen niet hebben nageleefd tijdens het duel tegen FC Twente. Minister-president Mark Rutte had zijn antwoord vandaag klaar: “Gewoon je bek houden.”

Maar zitten en je bek houden, kan dat eigenlijk wel?

Go Ahead Eagles-Jong Ajax (0-3)

Sfeerteam ADHD zette de Vetkampstraat afgelopen vrijdag in vuur en vlam voor het duel tegen Jong Ajax.

PSV-FC Emmen (2-1)

Het was PSV dat afgelopen weekend podium gaf aan een fantastische actie van haar supporters. We zien het niet vaak, clubs die het mooie van pyro laten zien in plaats van het in de ban te doen. “Jullie support is…”

https://www.instagram.com/p/CFU5OicFUUq/?utm_source=ig_web_copy_link

Feyenoord-FC Twente (1-1)

Ze zullen zondagochtend met kleine oogjes op de viaducten hebben gestaan. Supporters van FC Twente verzamelden zich in alle vroegte op verschillende plaatsen bij de snelweg, om hun ploeg het laatste duwtje in de rug te geven in aanloop naar het duel met Feyenoord. ‘De rode loper is gelegd, op naar De Kuip en vecht!”

https://www.instagram.com/p/CFWfiyUMegq/?utm_source=ig_web_copy_link

De supporters van Feyenoord verwelkomden de spelers na een lange tijd weer in hun eigen Kuip. Dat deden ze op prachtige wijze.

Ajax-RKC Waalwijk (3-0)

Zoals aangegeven bleef de F-Side afgelopen zondag leeg. Wel brachten de supporters een mooi eerbetoon aan de overleden Wim Suurbier.

https://www.instagram.com/p/CFXNOnDjhHR/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto header: F’88

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
Ook leuk om te lezen...
ColumnsIn de actualiteit

Feyenoord: gaan investeerders het verschil maken?

In de actualiteit

Het jaar van Go Ahead Eagles in één minuut

In de actualiteitIn gesprek met

In gesprek met: Royston Drenthe, "Daar kreeg ik mijn eerste adrenaline kick als speler"

In de actualiteit

Terugblik op mooie Europese avonden