Against Modern Football

Dit is onze beleving: MVV

De 20 groepen die zich hebben verenigd in de strijd tegen het moderne voetbal zijn in de voorbereiding druk bezig met een actie die aantoont dat het gebruik van vuurwerk rondom voetbalwedstrijden sfeerverhogend werkt. Wij weten allemaal dat het zo is, maar door een enorm woud aan regeltjes en naar elkaar wijzende instanties wordt het de voetbalsupporter onmogelijk gemaakt om op een normale manier een fakkeltje af te steken. Naast het afsteken van vuurwerk wordt de actie ondersteund met een doek met daarop de tekst: ‘Dit is onze beleving’.

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de Ultras Mestreech om de actie uit te voeren en dat deden ze in een vriendschappelijke wedstrijd tegen vrienden van Sint Truiden. De jongens van Sint Truiden grepen de gelegenheid aan om zich ook te tonen bij de actie, waardoor het initiatief voor het eerst de grens over is gegaan (wie volgen?).

(Foto’s met dank aan Heugem)

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: MVV

Against Modern FootballIn de actualiteit

Nooit FC Limburg

In de actualiteit

Geen uitsupporters bij Limburgse Derby

Support vanuit het buitenland

Support vanuit het buitenland #8: Ken uit Aberdeen