In de videotheek

Dit is Napoli

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Napoli is een fascinerende club uit een fascinerende stad en regio. Ondanks dat Napels net zo goed deel uitmaakt van Italië als een Milaan of Rome zien ze dat daar en in de rest van Italië toch anders. Napels is als een republiek binnen de republiek en dat maakt de club Napoli extreem belangrijk voor de trotse inwoners. Het online voetbalkanaal COPA90 maakte zoals ze wel vaker doen een geweldige korte documentaire over de club en de rol die deze speelt in het dagelijkse leven.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Columns

  Column: Napoli-thuis

  In de actualiteitIn de videotheek

  How Feyenoord nearly f#ck*d it up...

  Groundhopping

  Ragazzi Della Curva

  In de actualiteit

  Je suis Koulibaly