In de actualiteit

Dinther de gekste!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Met de handhaving van Roda JC en de promotie van de Eagles kwam er vorige week een einde aan het seizoen 2012-2013. Met name uit Deventer werden ons prachtige beelden toegezonden. Vandaag willen we echter terug naar een aantal niveaus hieronder. We gaan terug naar de derde en vierde klasse Zuid II, want waar er aan de vaderlandse competities een einde kwam, wordt er op de amateurvelden nog volop gestreden voor promotie of tegen degradatie. Zo ook Avesteyn. Een klein clubje uit Dinther, Noord-Brabant. Na vier bloedstollende wedstrijden stond voor hen afgelopen zondag een cruciale wedstrijd op het programma. Op neutraal terrein zouden zij gaan spelen voor een plek in de derde klasse. Historie zou worden geschreven (want er werd helaas verloren) en dat bracht wat los bij het Dintherse volk. Als een echte twaalfde man organiseerden zij een fantastische sfeeractie, waarvan je hieronder een foto-/videoreportage vindt.

ma

2

3

(Foto’s via bobfoto.nl, filmpje via onze eigen ForzaMols die werkelijk overal gaat kijken)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn het uitvak

  Quick Boys en VV Katwijk: Van uitwedstrijden thuiswedstrijden maken

  De Kelderklasse

  Met het negende in de Kelderklasse #12: Van Real Madrid naar het negende

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Groundhopper bezoekt 1650e amateurclub

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: AGOVV Apeldoorn, Veluws Trots