In de actualiteit

Dinther de gekste!

Met de handhaving van Roda JC en de promotie van de Eagles kwam er vorige week een einde aan het seizoen 2012-2013. Met name uit Deventer werden ons prachtige beelden toegezonden. Vandaag willen we echter terug naar een aantal niveaus hieronder. We gaan terug naar de derde en vierde klasse Zuid II, want waar er aan de vaderlandse competities een einde kwam, wordt er op de amateurvelden nog volop gestreden voor promotie of tegen degradatie. Zo ook Avesteyn. Een klein clubje uit Dinther, Noord-Brabant. Na vier bloedstollende wedstrijden stond voor hen afgelopen zondag een cruciale wedstrijd op het programma. Op neutraal terrein zouden zij gaan spelen voor een plek in de derde klasse. Historie zou worden geschreven (want er werd helaas verloren) en dat bracht wat los bij het Dintherse volk. Als een echte twaalfde man organiseerden zij een fantastische sfeeractie, waarvan je hieronder een foto-/videoreportage vindt.

ma

2

3

(Foto’s via bobfoto.nl, filmpje via onze eigen ForzaMols die werkelijk overal gaat kijken)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Pitchhitter
Over de schrijver

Pitchhitter (Mark) is niet bepaald fan van het moderne voetbal. Om de vele regels rondom het voetbal in Nederland hopt hij dan ook regelmatig naar het buitenland. Via @Pitchhitterfc is hij op Twitter te volgen.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  Groundhopper bezoekt 1650e amateurclub

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: AGOVV Apeldoorn, Veluws Trots

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  De Kelderklasse

  Met het negende in de Kelderklasse #7: Gemiste kansen