Actueel

Dikke vinger voor Assem Allam

city till we die

Zojuist komt het bericht door dat het ledencomité van de Engelse voetbalbond (FA) de voorgenomen naamswijziging die Assem Allem voor Hull City voor ogen had heeft afgewezen. De beslissing zou volgens The Football Supporters Federation (FSF) een direct gevolg zijn van de prachtige supporterscampagne ‘City Till We Die‘. Helemaal definitief is de beslissing nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat de FA Council akkoord zal gaan met het advies van de leden.

Allam, die mensen die het niet met hem eens zijn gewoon ijskoud dood wenst krijgt nu dus de deksel heerlijk op zijn neus en het is maar de vraag of zijn ego deze klap kan verwerken. Eerder gaf de Egyptische dictator al aan dat hij de prijzen van seizoenkaarten met 50% zou verhogen als de naamswijziging niet door zou gaan, dus we denken zomaar dat de strijd nog niet helemaal gestreden is.

Voorzitter Kevin Miles van de FSF laat weten dat andere clubeigenaren bij deze gewaarschuwd zijn: “Het besluit van de FA laat zien dat ingrijpende beslissingen over de clubidentiteit niet genomen kunnen worden door de steun van de supporters.”

Dikke vinger voor Assem Allam dus!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %