In de actualiteit

Dikke vinger voor Assem Allam

city till we die

Zojuist komt het bericht door dat het ledencomité van de Engelse voetbalbond (FA) de voorgenomen naamswijziging die Assem Allem voor Hull City voor ogen had heeft afgewezen. De beslissing zou volgens The Football Supporters Federation (FSF) een direct gevolg zijn van de prachtige supporterscampagne ‘City Till We Die‘. Helemaal definitief is de beslissing nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat de FA Council akkoord zal gaan met het advies van de leden.

Allam, die mensen die het niet met hem eens zijn gewoon ijskoud dood wenst krijgt nu dus de deksel heerlijk op zijn neus en het is maar de vraag of zijn ego deze klap kan verwerken. Eerder gaf de Egyptische dictator al aan dat hij de prijzen van seizoenkaarten met 50% zou verhogen als de naamswijziging niet door zou gaan, dus we denken zomaar dat de strijd nog niet helemaal gestreden is.

Voorzitter Kevin Miles van de FSF laat weten dat andere clubeigenaren bij deze gewaarschuwd zijn: “Het besluit van de FA laat zien dat ingrijpende beslissingen over de clubidentiteit niet genomen kunnen worden door de steun van de supporters.”

Dikke vinger voor Assem Allam dus!

Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Buitenlandse stadions in de sneeuw

In de actualiteit

HULL CITY AFC!!!

In de actualiteit

Which part of no did you not understand?

Against Modern Football

No To Hull Tigers