Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Die zit echt niet

Voetbal en commercie gaan hand in hand en dat is noodzakelijk omdat we anders net zo goed meteen kunnen stoppen met het betaalde voetbal. Wat niet noodzakelijk is zijn dit soort acties. Supporters hoeven geen seizoenkaart bij een telefoon, want die hebben ze al en geloof ons als we zeggen dat supporters niet naast mensen willen zitten die er alleen maar zijn omdat het toch gratis is (alhoewel je die scc natuurlijk 3x betaald met zo’n contractje). Een club moet zoiets ook niet willen, die moeten lekker de wijk in trekken en voetballes op scholen gaan geven zodat kleine jongetjes en meisjes niets liever willen dan erbij horen. Zo moeilijk is het allemaal niet, gewoon iets minder luisteren naar marketingboys en iets meer luisteren naar wat de mensen op de tribunes te vertellen hebben.

(Dank aan Stefan)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  De charme van de beker

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Feest in Helmond na gewonnen Brabantse Derby

  In de actualiteit

  KNVB toont pijnlijk gebrek aan empathie

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: Helmond Sport