In de fotoreportagesVoetbal in Oost-Europa

De Derby van Silezië in beeld!

Ultras Polen

Los Misenas fotografeerde voor ons de wedstrijd tussen Slask Wrocław en Zagłębie Lubin, beter bekend als de derby van Silezië. Zelfs de minder bekende derbies in Polen zorgen voor mooie beelden!

 

Kan je geen genoeg krijgen van Oost-Europese Ultras?

Check hier ons archief met toffe fotoverslagen uit Oost-Europa!

Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
Ook leuk om te lezen...
Voetbal in Slowakije

Pyro en een pitch invasion bij de Slowaakse bekerfinale

GroundhoppingVoetbal in Polen

De voetbalstad: Krakau

GroundhoppingVergane GlorieVoetbal in Polen

Vergane Glorie: Stadion im. Braci Czachorów

Dossier Balkan

FK Vardar: recordkampioen in grote problemen