In de videotheek

Derby time in Zwitserland

Ook in Zwitserland kwam afgelopen weekend een einde aan de zomerstop. De competitie werd afgetrapt met een mooi affiche: de Zürich Derby. De derby tussen Grasshopper Club Zurich en FC Zurich is de enige stadsderby die op het hoogste niveau van Zwitserland wordt gespeeld. Waar Grasshopper bekend staat als de club van de elite, staat FC Zurich bekend als de arbeiders club. De derby, die werd gewonnen door FC Zurich, leverde de nodige mooie beelden op.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de fotoreportages

  No Pyro No Party

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 10)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 14)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 12)