Actueel

December 2017: Kerstman, 15 jaar Ultras Sankt Pauli, Moskou Madness

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand december, waarin onder andere Ultras Sankt Puali haar 15de verjaardag vierde, een Kerstman in Polen en Moskou Madness.

15 jaar Ultras Sankt Pauli

Ultras Sankt Pauli vierden in de wedstrijd tegen MSV Duisburg hun 15de verjaardag met een opvallende tifo. Ze hadden namelijk een soort ufo in een wereld met gelijkgestemde clubs. De planeten rondom de ufo staan symbool voor de bevriende supportersgroepen zoals Bayern, Babelsberg, Sampdoria, Ternana, Hapoel en Standard Luik. Bekijk hier de beelden van deze opvallende sfeeractie.

Moskou Madness

In november bezocht redacteur De Twaalfde Man de Moskou derby tussen CSKA Moskou en Spartak Moskou. Over zijn groundhop trip schreef hij een heerlijk verslag met prachtige plaatjes.

De harde kernen staan bekend om hun ongekende support. Prachtige tifo acties en pyro shows waarbij ze blijven verassen met hun creativiteit. Ook ditmaal stelden ze niet teleur. Fratria, de harde kern van Spartak, had voor de wedstrijd een dubbele 3D tifo. Tijdens de wedstrijd aan beiden zijden een grote pyro show die het stadion in nevelen hulde, zodat de scheidsrechter niet anders kon doen dan de wedstrijd tijdelijk staken. Ook werden aan weerszijden sjaals en vlaggen van de rivaal verbrand die buit waren gemaakt op straat. Vocaal 90 minuten lang een orkaan van geluid. Geweldige passie!

Lekkere pyro bij Wisła Kraków – Zagłębie Lubin

Het Poolse voetbal staat bekend om de nodige vuurwerk bij zowat iedere wedstrijd en dat was gisteren ook het geval bij Wisła Kraków tegen Zagłębie Lubin. Ook de Kerstman deed vrolijk mee!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %