Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

De Zilvervloot

Feyenoord won donderdag in een zelfs voor de neutrale kijker fijne Europacupwedstrijd van titelhouder in Sevilla en daarmee verzekerde het zich voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens van overwintering in Europa.

Leuk natuurlijk, maar voor ons was de heerlijke sfeeractie voor aanvang van de wedstrijd het hoogtepunt. Met een enorm megadoek verwezen de supporters naar de Zilvervloot, een schip vol Spaanse kostbaarheden dat in 1628 werd gekaapt door onze eigen Piet Hein. Dat het doek een opmaat zou zijn richting een nieuwe slag tegen de Spanjaarden maakt de actie alleen nog maar mooier. Toch lekker dat zo’n klein landje die Spanjaarden al eeuwenlang tot waanzin weet te drijven.

 2

3

1

(Klik voor heel groot!)

https://www.youtube.com/watch?v=gdh85GPtUH4#t=25

Foto’s via De Feijenoorder (waar ook ‘the making of.. ‘zeer de moeite waard is) en Mandy Horstink via 1908.nu

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen

  In de Lens

  In de Lens: Peter Paul Klapwijk, duizendpoot en ‘mensenmens’

  Feyenoord Europa Cup 1In de geschiedenisboeken

  Feyenoord - Celtic door de ogen van Romeijn