Against Modern Football

De zaakwaarnemer

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De transferperiode zit er gelukkig weer op en dat betekent dat we eindelijk weer eventjes een beetje verlost zijn van het grootste tuig uit het voetbalwereldje: de zaakwaarnemers. Deze op persoonlijk financieel gewin uit zijnde maffiosi hebben de heren profvoetballers als ware marionettenspelers aan een touwtje en maken ze helemaal gek met hun babbeltjes over dikke auto’s, villa’s en andere materiële zaken die er niet echt toe doen in het leven. Een man steekt er met kop en schouders bovenuit en dat is onze vriend en ex-pizzabakker Mino R. Je kunt geen krant openslaan of voetbalgerelateerde website aanklikken zonder dat we de grote praatjes van deze vijand van het voetbal moeten lezen en daarom zijn we blij dat we er nu weer even vanaf zijn en gewoon weer even lekker naar een potje foebel kunnen kijken.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    Columns

    Hangende pootjes