We kregen naar aanleiding van onze lofzang op de voorzitter van MVV een flink aantal reacties binnen uit het Maastrichtse en de mensen die mailden waren op z’n zachts gezegd niet blij met het feit dat wij Paul Rinkens op basis van zijn uitlatingen in De Limburger op een voetstuk wilden plaatsen.

Dat Rinkens de club van de ondergang heeft gered weet een ieder in Maastricht en dat heeft hem bij een groot deel van de aanhang veel krediet opgeleverd. Nadeel van dit krediet is dat veel mensen nu alle maatregelen die hij neemt om van MVV een gezellige familieclub (gadverdamme) te maken slikken als zoete koek. Dit allemaal tot grote ergernis van de grote en fanatieke aanhang die al sinds mensenheugenis weigert om met de massa mee te lopen en juist trots is op het imago van de club.

De voorzitter kreeg de vrije hand om na 99 jaar de clubnaam te veranderen (van MVV naar MVV Maastricht), legt supporters stadionverboden op zonder enkele bewijslast (laat staan veroordeling) en duwt de supporters met grote regelmaat maatschappelijke initiatieven door de strot om te laten zien dat het zo gezellig is bij MVV. Wij staan er te ver van af om de man helemaal af te maken, maar als de harde kern zegt dat je een lul bent dan ben je dat wat ons betreft ook gewoon!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.