In de videotheek

De voorbereiding: Brigata Tifosi

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vroeger waren oefenwedstrijden per definitie ruk (niet alles was beter dus) omdat er werkelijk geen hol te beleven viel. Met een beetje mazzel waren de snacks goed en was het bier niet lauw, maar verder viel er weinig te genieten. Gelukkig begint dat een beetje tot het verleden te behoren nu er overal groepen opstaan die elke gelegenheid aangrijpen om zich te tonen. Neem bijvoorbeeld de Brigata Tifosi van De Graafschap, die moesten afgelopen weekend op bezoek bij HC’03 (Drempt) en maakten van de gelegenheid gebruik om die kelen eens goed te smeren, maar ook om te kijken of die blauwe rookbommen het een beetje lekker doen (zou best kunnen in een stadion, toch?). In beide gevallen zag het er goed uit en we maken ons dan ook geen zorgen over de sfeer op De Vijverberg aankomend seizoen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Graafschapsupporters gaan niet naar Eindhoven