In de actualiteit

De voetballende voorzitter

Agissilaos Kourkoudialos (Lakis) de voorzitter en geldschieter van KFC Uerdingen (5e niveau Duitsland) was al ongekend populair bij de fans van de club uit Krefeld. Maar na dit weekend zal de populariteit van deze Griekse cultvoorzitter alleen nog maar groter zijn geworden. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen liet hij een jeugddroom uitkomen en speelde het laatste kwartier mee in de thuiswedstrijd tegen Germania Ratingen. De club is al weken verzekerd van het kampioenschap en promotie, dus de wedstrijd ging uiteindelijk nergens meer om. Lakis had bij een 2-0 voorsprong zelfs de kans om zich onsterfelijk te maken, doordat hij een penalty mocht nemen, helaas werd deze gemist.

lakis3

lakis2

lakis1

(de foto’s zijn afkomstig van de facebookpagina van KFC Uerdingen)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

ForzaMols
Over de schrijver

ForzaMols is supporter van FC Utrecht, maar om de echte passie en sfeer op de tribunes te beleven bezoekt hij ook regelmatig voetbalwedstrijden in het buitenland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  De geest van Grotenburg

  In de geschiedenisboeken

  De Oude Doos: KFC Uerdingen - FC St. Pauli

  In de fotoreportagesIn de videotheek

  Uerdingen on Tour