In de actualiteit

De supporters willen het niet…

De makers van het onderstaande doek vatten heel mooi samen hoe de zaken rond de bouw van het nieuwe stadion in Rotterdam ervoor staan. Niemand wil het, maar toch is het niet te voorkomen. Zo werkt dat nu eenmaal in Nederland, in ieder geval totdat er jaren later ook weer op z’n Hollands geconcludeerd wordt dat het helemaal niet zo slim was allemaal.

suppoters willen niet

(Foto via Lunatic News)

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
ColumnsIn de actualiteit

Feyenoord City: het beste voor Goldman Sachs

In de actualiteit

Feyenoord In De Hekken

In de actualiteit

Fer terug naar Feyenoord

In de actualiteit

Eerste Training Feyenoord is terug!