In de videotheek

De Spionkop is terug

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We gaan het voor de tweede keer in een paar dagen over Sporting Lokeren hebben en dat doen we omdat ze bij deze club tegenwoordig snappen wat supporters willen. Tien jaar geleden verdween de staantribune en dat resulteerde logischerwijs in een uiteenvallende fanatieke kern. Men wilde nog wel, maar zonder eigen plek in een stadion is dat gewoon erg moeilijk. Nadat eerder het oude clublogo in ere werd hersteld was het afgelopen weekend tijd om de staantribune te heropenen.

(We danken Mr Enrich voor de tip en Tricolores282 voor het filmpje!)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Echte die-hard Lokeren supporters zullen blijven komen''

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Lokeren in Europa

  In de actualiteit

  Lokeren failliet: RIP SKB

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Lokeren. Tussen trots en verdriet.