Marco Magielse is fotograaf, NAC-supporter en liefhebber en dat kunnen we sinds kort mooi zien op zijn heerlijke website deslagvelden.nl. Marco, die zijn sporen in de fotografie al ruimschoots heeft verdiend (is onder andere verantwoordelijk voor de coverfoto van Avondje NAC) wil zijn werk graag delen met iedereen en wij zij blij dat hij de stap heeft gezet om zijn werk openbaar te maken. Iedereen kan een foto maken, maar we zien maar weinig fotografen voorbijkomen die het echte voetbalgevoel zo mooi kunnen vastleggen als Marco.

Geniet mee van de onderstaande beelden, maar like hem ook op Facebook en bezoek vooral die heerlijke website want er komt nog veel meer moois aan!

beatrixstraat NAC Marco Magielse

De Beatrixstraat

NAC Marco Magielse

De Beatrixstraat

de bosuil marco magielse

De Bosuil.

Is het toevallig dat ook onze broeders van FootballCulture vandaag een item hadden over De Slagvelden? Absoluut, maar hoe meer aandacht voor dit soort prachtige initiatieven hoe beter!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.