Against Modern FootballIn de actualiteit

De sjaaltjes van ome Pim

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Ego’s in de voetballerij, je kunt er boeken mee vullen. Pim Polman is er zo een, de man is met zijn bedrijf sponsor en naamgever van het stadion van Heracles in Almelo en wil dat ook graag blijven. Omdat hij een beetje in conflict is met de club bedacht hij een “leuke” actie om de mensen voor zich te winnen. Pim liet 5000 sjaals drukken met de tekst ‘Polman Stadion Forever’ en het leek hem wel een goed idee om de sjaals rood-wit te maken, want daar houden ze in Almelo natuurlijk van…

Wij wensen tipgever Richard en de vele anderen in Almelo die hier nu mee getreiterd worden veel sterkte. En Pim, misschien moet je die centjes van je maar in iets anders gaan steken, van voetbal heb je blijkbaar weinig kaas gegeten.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 37

  In de actualiteit

  Erve Asito: stadionnaam blijkt heilig

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Erve Asito: nieuw commercieel dieptepunt in voetbalwereld

  In de actualiteit

  Onze clubliefde komt recht uit ons hart