Against Modern Football

De overijverige steward

Tijdens de oefenwedstrijd tussen AZ en KV Mechelen liet een steward zien dat hij zijn taken erg serieus neemt. Het zou te makkelijk zijn om hem persoonlijk te kakken te zetten voor het wegsturen van de kleine jongetjes aangezien de beste man letterlijk uitvoert wat hem is verteld. Dat het enorm treurig is dat je als klein jongetje niet de kans krijgt om je helden van dichtbij te zien is niet goed te praten. Alles wat voetbal mooi maakt gaat door dit kinderachtige gedoe helemaal kapot.

(Dank aan Olaf!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: AZ

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  De Belgische bekerfinale in beeld

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Heerlijke Corteo van AZ Alkmaar