In de geschiedenisboeken

De oude doos: S.C.Heracles ’74

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Mail van GD uit Almelo:

Hierbij een inzending uit Almelo voor de oude doos uit de tijd dat Heracles Almelo nog S.C.Heracles ’74 was en de eredivisie nog iets van een andere planeet… we schrijven goede vrijdag waarschijnlijk ergens in 1990 of 1991 en op de een of andere manier reizen er ineens geen gebruikelijke 20 a 30 man mee naar een uitwedstrijd maar zo’n 150; uitzonderlijk maar zal wel aan de vrije middag , de relatief korte afstand naar Zwolle en het weer hebben gelegen. De foto’s zijn gemaakt in een van de vele cafés in de Zwolse binnenstad waar zich jongens van de Heracles aanhang hadden verzameld. Later in het (toen nog lang niet aangepaste en verbouwde) stadion van FC Zwolle werd er natuurlijk nog uitgebreid in de hekken gehangen in het uitvak zoals destijds altijd de gewoonte was…

Heb je ook van dit soort heerlijke old school foto’s? Mail ze dan en maak nog tot aan de competitiestart wekelijks kans op zo’n exclusieve In de Hekken sjaal!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 37

  In de actualiteit

  Erve Asito: stadionnaam blijkt heilig

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Erve Asito: nieuw commercieel dieptepunt in voetbalwereld

  In de actualiteit

  Onze clubliefde komt recht uit ons hart