Voetbalgeschiedenis

De oude doos: Feyenoord

We schrijven het jaar 1996, Feyenoord moest in het kader van de Europa Cup II richting Mönchengladbach en zou die dag gesteund worden door maar liefst 14500 supporters. Mede door deze steun wist Feyenoord met een 2-2 gelijkspel de basis te leggen voor de winst in de kwartfinale van dit toernooi (thuis won Feyenoord met 1-0).

We danken Niels voor zijn bijdrage aan de oude doos. Ook dit soort materiaal in huis? Mail ons dan en maak tot aan de competitiestart wekelijks kans op een Against Modern Football sjaal. Sander, die een briljante foto  van Willem II supporters mailde krijgt overigens ook een sjaal van ons (waren we vorige week vergeten)

Update 9 augustus: we kregen via de mail bericht van EA die ook nog een foto had van deze wedstrijd en deze wilden we jullie niet onthouden.

7-3-1996_BMGladbach-Feyenoord_01

(klik voor groter als je een knap beeldscherm hebt)

Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
ColumnsIn de actualiteit

Feyenoord lijdt aan chronisch wishful thinking

In de actualiteit

Stadion Feijenoord "De Kuip": 84 jaar

AwaydaysInterviewsVoetbal in BelgiëVoetbalgeschiedenis

Een onrustige dag: Standard Luik uit bij Feyenoord

In de actualiteit

Moet Feyenoord spandoeken weghalen voor de bekerfinale?