In de actualiteit

De jongens van HFC Haarlem

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Deel uitmaken van de redactie van deze site heeft zo zijn voordelen, zo ontvingen we vandaag editie twee van het prachtige magazine ‘De Roodbroek‘ dat wordt uitgebracht om niet te vergeten hoe mooi HFC Haarlem was en hopelijk weer kan worden. Tijdens het lezen van het magazine viel ons oog al snel op onderstaande foto waarop we jongens zien die met smart staan te wachten totdat de hekken bij het stadion opengaan.


(klik vooral even voor een groter beeld)

Op 3 november organiseren de makers van de Roodbroek een bijeenkomst in de Haarlem-kantine waarbij er een website wordt gelanceerd ter ere van Kick Smit: een van de grootste voetballers uit de Nederlandse geschiedenis:

Kick Smit is een van de grootste voetballers uit de Nederlandse geschiedenis. Hij scoorde 26 goals in 29 interlands, werd in 1946 kampioen met HFC Haarlem en was een van de naamgevers van stripheld Kick Wilstra. Op donderdag 3 november, de 100e geboortedag van Smit, wordt in de Haarlem-kantine een speciale website gelanceerd over de oud-international: www.kicksmit.com. Die avond wordt tevens het tweede nummer gelanceerd van het historische voetbaltijdschrift De Roodbroek. Iedereen is van harte welkom bij deze onvervalste roodblauwe bijeenkomst, aanvang is 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitVergane Glorie

  Haarlem-stadion, de Noord-Hollandse tijdmachine

  België & NederlandGroundhoppingIn de actualiteit

  Eendracht Doet Overwinnen, een vergeten parel.

  De Plaatselijke FC

  De Plaatselijke FC #4: Koninklijke HFC laat voetbalhart kloppen

  In de fotoreportages

  Het trieste verhaal van het Haarlemstadion