In de videotheek

In de Hekken met Lanús

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Na dagenlang veel kritische stukken is het tijd om de voetbalsupporter weer eens op te hemelen. De Blatters, de lokale driehoeken en nietszeggende politici zullen altijd een groot deel van ons weblog vullen, maar we moeten niet vergeten dat we gewoon enorm kunnen genieten van het randgebeuren. Afgelopen woensdag won Lanús de Copa Sudamericana dankzij een 2-0 overwinning op het Braziliaanse Ponte Preta en dat leverde uiteraard prachtige beelden op!

http://youtu.be/IjK-DPX77yU

http://youtu.be/Viuon93q_oA

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de videotheek

  De echte Champions League...

  In de actualiteit

  Door de hekken...

  In de videotheek

  Lang leve Zuid-Amerika

  In de videotheek

  Jaloers