In de Hekken 1 jaar!

Op 17 augustus 2010 zag deze site officieel het levenslicht en wat begon als een site met 80 bezoekers per dag is inmiddels uitgegroeid tot een website die kan rekenen op een stevige harde kern van een paar duizend man. Bezoekersaantallen variëren tussen de 60000 en 80000 bezoekers per maand en het aantal pageviews staat na een jaar op 1,8 miljoen. Op de sociale media gaan we ook als een speer met zo’n 3400 volgers via Twitter en Facebook. Uitschieters waren er in het afgelopen jaar met dank aan Menno Pot, die de site noemde in zijn column op NUsport, Chris van Nijnatten die in het AD sprak over de ‘authentieke tribunejongens’ van In de Hekken en vrij recentelijk nog de supporters van Millwall die op plunderaars aan het jagen waren in Londen. Speciale dank gaat ook uit naar alle Nederlandse supporterssites die naar ons toe hebben gelinkt, zonder jullie steun waren we waarschijnlijk nog steeds anonieme bloggers geweest.

Voordat we sentimenteel gaan worden of doorslaan en zeggen waar we eigenlijk op uit zijn (wereldheerschappij… niet verder vertellen) gaan we wat sjaals weggeven aan jullie als dank voor jullie bezoeken. Omdat we dit eigen zak betalen zijn dit er helaas geen 60000, maar 6 en deze gaan we verdelen onder onze volgers op Twitter en Facebook. We kunnen er een prijsvraag of een slagzin aan vast hangen, maar dat doen we lekker niet. We gaan een 7- jarig jurylid laten beslissen omdat 7-jarige juryleden objectief zijn. (tip: kies een profielfoto met Mega Mindy om meer kans te maken. ;-))

Mocht je overigens de ambitie hebben om te schrijven voor deze website dan ben je van harte welkom in onze mailbox trouwens, voorwaarde is wel dat je minimaal net zo goed kunt spellen als wij (en daar is niet veel voor nodig) en dat je volwassen genoeg bent om je clubliefde een beetje aan de kant te schuiven in het belang van de site. We betalen niets en je krijgt niets meer dan alleen de eer voor je werk. Als je daar net als wij genoeg aan hebt dan ben je van harte welkom.

Ook leuk om te lezen