In de actualiteit

De Graafschap en Telstar voorkomen autocombi

In de Hekken Shop

01774581

Boos worden over een onterechte combi en dan een besluit om weten te draaien, het lukte De Graafschap en Telstar!

Na goed overleg tussen alle partijen is er afgesproken om alle opgelegde restricties voor de uitwedstrijd van de Superboeren bij Telstar ongedaan te maken. De wedstrijd die 24 januari wordt gespeeld werd tot grote ontzetting van alles en iedereen een verplichte autocombi, dit terwijl het vorig seizoen een groot feest was.

Het is algemeen bekend dat beide clubs elkaar goed liggen en daarom was de beslissing van de lokale driehoek bijzonder vreemd. Dat vonden ze bij beide clubs ook. Zowel De Graafschap als Telstar stuurden brieven naar de Burgemeester van Velsen en namens Telstar nam veiligheidscoördinator Richard de Smit contact op met de politie om ze duidelijk te maken dat er geen enkel probleem is tussen de supportersgroepen. Door deze sterke lobby besloot de lokale overheid om mee te werken aan een flinke versoepeling van de vervoersregeling.

In plaats van de vervelende autocombi hoeven de supporters uit Doetinchem geen kaarten meer om te wisselen en zijn ze voor de wedstrijd zelfs van harte welkom in het supportershome van Telstar, waarna er na wat gezamenlijke biertjes 90 minuten sportieve rivaliteit zal volgen.

(foto via Ed van de Pol | PRO SHOTS)

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  De Vijverberg kleurt blauw-wit

  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af