De Graafschap bedankt publiek op ludieke wijze

De Graafschap heeft na afloop van de gewonnen wedstrijd bij Willem II op ludieke wijze het ‘meegereisde publiek’ bedankt. Het uitvak bleef leeg, daar de burgemeester van Tilburg zeer kort voor de wedstrijd besloot een verplichte buscombi op te leggen aan de supporters van De Graafschap. Daar waren de supporters het niet mee eens. Zij besloten het duel te boycotten.

Daarom bleef het uitvak ook woensdag leeg. Na afloop van het duel liepen de spelers en Trainer Darije Kalezic naar het uitvak. Als statement klapten zij voor de fans. “Het was totaal geen provocatie naar fans van Willem II. Het heeft niks te maken met deze mensen hier op de tribune. Wij vinden het een belachelijk besluit dat de burgemeester van Tilburg het onze fans onmogelijk heeft gemaakt om mee te reizen”, zei Muslu Nalbantoglu.

“Op deze manier wilden wij een statement maken. De supporters hier voelen zich natuurlijk al heel erg slecht. Het was totaal niet onze bedoeling om olie op het vuur te gooien, maar enkel om een statement te maken.” Ook Sjoerd Overgoor reageerde: “Het was inderdaad een statement en geen provocatie. Wij spelen natuurlijk erg graag voor onze eigen supporters. Hopelijk kunnen zij de volgende keer weer mee.”

Bron: website De Graafschap

Ook leuk om te lezen